Retourneren

Neemt u alstublieft contact op wanneer u een artikel wil retourneren. U ontvangt dan het adres waar u het pakket naar toe kan sturen.

Wanneer u een artikel ongezien gekocht heeft in de webshop (koop op afstand), kunt u het binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag terug. Eventuele verzendkosten (met PostNL) van het heen zenden worden ook vergoed. Bezorgkosten van bijvoorbeeld meubelen worden niet vergoed. De kosten voor het retourzenden komen voor uw rekening.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd nadat Van Gils Antiek binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling per email of telefoon op de hoogte is gesteld via een verzoek tot retournering. Eventueel kunt u gebruik maken van het modelformulier voor ontbinding van de koop van Autoriteit Consument en Markt (ACM). Bij het verzoek tot retournering dient u uw naam en de gegevens van het artikel te vermelden. Nadat de retourzending per e-mail is geaccepteerd en bevestigd, heeft u 14 dagen om ervoor te zorgen dat het artikel retour gezonden dan wel terugbezorgd wordt. Eventuele verzendkosten of bezorgkosten van het terugsturen zijn voor uw rekening. U dient ervoor te zorgen dat het artikel goed verpakt en voldoende gefrankeerd wordt. Het risico van de retourzending zijn voor uw rekening en niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en komen niet in aanmerking voor restitutie.

Het aankoopbedrag (en eventuele verzendkosten) wordt zo snel mogelijk, in ieder geval niet later dan 14 dagen teruggestort op uw rekening nadat het artikel in goede orde, onbeschadigd en in oorspronkelijke staat door Van Gils Antiek retour is ontvangen. Indien een artikel wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Van Gils Antiek schade heeft opgelopen die te wijten is aan een handeling, gebruik of nalatigheid van de klant of anderszins voor risico van de klant komt, zal Van Gils Antiek de klant hiervan in kennis stellen. Van Gils Antiek heeft het recht om retourneringen te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de artikelen door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd.

Wanneer u een artikel zelf opgehaald heeft, heeft u geen recht op de bedenktijd van 14 dagen. Mocht u toch niet tevreden zijn met hetgeen u gekocht heeft, neemt u dan alstublieft contact met ons op. We zullen er alles aan doen om tot een oplossing te komen.

© 2017 - 2024 Van Gils Antiek | sitemap | rss